×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

nawwk ute ur Majorn — isak får sista chans

1
Brassarna förstörde svenskarnas tisdag i Köpenhamn.
Tisdagen blev en tuff dag för svenskarna i Köpenhamn. Det blev förlust för både Isak "isak" Fahléns Gamerlegion och Tim "nawwk" Jonassons Apeks i Major-gruppspelets fjärde spelomgång.

För nawwk innebär Apeks 0-2-förlust mot brasilianska Legacy att svensken spelat färdigt i Majorn för denna gång. Förlusten var Apeks tredje i gruppspelet vilket innebär att laget är utslagna och avslutar Majorn på en delad tjugondeplats.

Vad gäller isak kom förlusten mot Eternal Fire i en match som slutade 1-2 till det turkiska laget. Efter fyra spelade omgångar har svensken två vinster och två förluster efter fyra spelade omgångar och får därmed en sista chans att säkra avancemang till nästa gruppspelsfas, Elimination Stage, på onsdagen.

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: PGL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..