×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Här försvinner bomben från kartan mitt under viktiga Major-matchen

2
Bomben försvann spårlöst mitt under rundan.
Under måndagens Major-möte mellan Furia Esports och KOI inträffade en allvarlig bugg på Vertigo, rapporterar den amerikanska nyhetssajten Dust2.us.

Vid underläge 1-3 försökte Furia-spelaren Kaike "kscerato" Cerato planta bomben på A-siten men hindrades av Alejandro "mopoz" Cano och tappade bomben. KSCERATO:s lagkamrat Marcelo "chelo" Cespedes gav sig in på siten för att försöka planta på nytt men lyckades inte hitta bomben och förlorade rundan på tid.

Efter matchen granskade den brasilianska sajten Dust2.br demot från matchen och kunde då se att bomben försvann från kartan i samband med att KSCERATO dog. Att bomben försvinner från kartan mitt under en runda är förstås en allvarlig bugg som påverkade Furia negativt både på så vis att man förlorade rundan och fick sin ekonomi skadad.

Tack och lov hade buggen inte någon avgörande inverkan på slutresultatet i matchen den här gången, då Furia lyckades vända underläge till vinst på kartan.


Artikelbild: Dust2.br/Youtube och Adam Lakomy/ESL
Videokälla: PGL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..