×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Andra förlusten för nawwk – illa ute i Majorn

1
Tim "nawwk" Jonasson måste nu vinna två raka matcher för att ta sig vidare i Majorn.
Apeks, med svensken Tim "nawwk" Jonasson i laget, är illa ute i Majorns inledande gruppspelsfas efter att ha förlorat sin andra match i gruppspelet. Förlusten kom på Overpass mot det brasilianska laget Imperial Esports.

Matchen slutade 13-7 i brassarnas favör efter särskilt fint spel från Joao "felps" Vasconcellos och Kaiky "noway" Santos. Duon stod för 24 respektive 20 kills i segern och avslutade bägge matchen med över 100 i ADR.

För nawwk och Apeks innebär resultatet att laget efter tre spelomgångar har en vinst och två förluster. För att ta sig vidare till nästa gruppspelsfas i Majorn krävs nu två raka bo3-vinster för laget.

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: PGL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..