×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Brasilianska fotbollsstjärnan på plats på Majorn i Counter-Strike 2

1
Den före detta Liverpool- och Barcelona-spelaren är ett passionerat CS-fan.
Att professionella fotbollsspelare har en förkärlek för Counter-Strike är väl etablerat vid det här laget. Stjärnor som Lionel Messi, Sergio Agüero och Oleksandr Zinchenko har alla investerat i esportorganisationer som satsar på CS.

En som tagit sitt intresse ett steg längre än de flesta är dock Fiorentina-spelaren Arthur Melo. 27-åringen, som tidigare representerat storlag som Barcelona och Liverpool är nämligen på plats i Köpenhamn just nu för att följa sitt lag Legacy i Majorn.

Melos närvaro uppmärksammades av turneringsarrangören PGL som i ett inlägg på X delade med sig av Melos närvaro till CS-fansen.


För Melos lag Legacy har Majorn än så länge bjudit på blandade resultat. Laget har två förluster och en vinst efter tre spelomgångar och riskerar att åka ut under tisdagen om laget förlorar mot svensken Tim "nawwk" Jonasson och hans lag Apeks.

Artikelbild: Pressbild/PGL och Barcelona
Videokälla: PGL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..