×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Pengaregnet från Paris — över en miljard har delats ut från stickers

1
Försäljningar av stickers når rekordhöga siffror.
Att kvalificera sig till Major-tävlingar i Counter-Strike har de senaste åren blivit mer och mer lönsamt. Enligt HLTV tjänade de deltagande lagen i BLAST.tv Paris Major totalt över 110 miljoner dollar (~1,1 miljard kronor) när det kommer till försäljningen av stickers.

Sajten skriver att Contender-lagen var de som tjänade mest på stickers där summan uppgår till uppskattningsvis 4,5 miljoner dollar och 250 000 dollar till varje spelare i de lagen. Legends-lagen tjänade 3,5 miljoner dollar och dess spelarna 200 000 dollar. Sist hittar vi Challenger-lagen som drog in 2,6 miljoner dollar och spelarna tjänade 200 000 dollar.

Detta gör att Majorn i Paris dragit in överlägset mest när det till försäljningar av stickers. För att jämföra så drog lagen i PGL Major Stockholm 2021 och PGL Major Antwerp 2022 in 70 miljoner dollar (~720 miljoner kronor) tillsammans.

Artikelbild: Pressbild/Blast
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..