×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Efter succén – svenska stjärnskotten bjuds in till FPL

3
De svenska talangerna får chansen att visa upp sig på Faceit.
De senaste veckorna har det svenska talangfulla laget Metizport tagit CS-världen med storm. Laget nådde långt i både kvalet till IEM Dallas och säkrade en topplacering i Blast Premier Spring Showdown efter att bland annat ha vunnit mot Oleksandr "s1mple" Kostyliev i stjärnans första tävlingsmatch i CS2.

På torsdagen meddelade spelplattformen Faceit att man till följd av lagets fina insatser valt att bjuda in hela laget att delta i Faceit Pro League (FPL).

"Grattis till Metizport för deras exceptionella prestation på sistone och för att de säkrade en plats i HLTV topp 30. Deras anmärkningsvärda insatser har med rätta gett dem en inbjudan till FPL Europe", skriver plattformen i ett inlägg på X.


Faceit Pro League är ett in-house ligasystem där professionella spelare och framgångsrika talanger tävlar i en privat solo-queue matchmaking.

Artikelbild: Pressbild/Faceit och Daniel Sandström
Videokälla: Esportstudion/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..