×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Kvalsagan över för Metizport — föll mot världstolvan

1
Svenskarnas fantastiska resa i IEM Dallas-kvalet är över.
Det blir inget IEM Dallas för de svenska stjärnorna i Metizport. Laget räckte inte till mot världstolvan Heroic i kvalets lower bracket-final som slutade 0-2 i kartor.

Förlusten innebär att Metizport slutar på en förkrossande tredjeplats i kvalet. Eftersom bara två lag går vidare till huvudturneringen får svenskarna inte möjligheten att tävla i Dallas.

Matchen utspelades på Vertigo och Anubis och Metizport hade inte mycket att sätta emot Heroic på någon av kartorna. Svenskarnas kartval Vertigo slutade 4-13 och slutsiffrorna på Anubis skrevs 5-13. Rasmus "sjuush" Beck var matchens gigant och avslutade matchserien med sammanlagt 45 kills och en HLTV-rating på 1,87.

Artikelbild: Kalle Strömgren och Daniel Sandström
Videokälla: Esportstudion/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..