×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Efter succén i Blast — svenska stjärnskotten rankade topp 30 i världen

2
För första gången sedan 2021 är ett helsvenskt CS-lag rankade topp 30 i världen.
Det svenska superlaget Metizport fortsätter att klättra på världsrankingen. Efter lagets succéartade insats i Blast Premier Spring Showdown, där laget slutade på en delad tredjeplats, har svenskarna nu klättrat till rank 30 på CS-sajten HLTV:s världsranking.

För svensk CS innebär detta en milstolpe, då en helsvensk femma inte varit rankade topp 30 i världen sedan början av juni 2021 då Fnatics då helsvenska femma var rankade på plats 29 i världen.

För övriga svenska proffslag innebär måndagens uppdatering av världsrankingen också kliv uppåt på rankingen. Ninjas in Pyjamas akademilag Young Ninjas, som ställer upp en femma med tre helsvenska spelare, är Sveriges näst högst rankade lag på plats 57 och Svenska Cupen-mästarna Eyeballers klättrar till plats 73 på rankingen.

Sveriges högst rankade CS-lag just nu:
1. Metizport (30 i världen)
2. Young Ninjas (57)
3. Eyeballers (73)
4. Alliance (95)
5. Sverige Johnny Speeds (110)
6. Godsent (141)
7. Lemondogs (210)
8. Sverige Onliners5 (236)

Artikelbild: Daniel Sandström och Pressbild/Metizport
Vidoekälla: Esportstudion/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..