×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska profilens känga till experterna: "Utan djupgående analys"

1
Tomas "greykarn" Lyckedal riktade en känga till experterna.
Har de internationella CS-experterna för dålig koll på den svenska CS-scenen? Det verkar iallafall den svenska branschprofilen Tomas "greykarn" Lyckedal tycka.

Under söndagens match mellan Metizport och Team Spirit passade greykarn på att rikta en känga till "HLTV Confirmed-experterna" som han menar trahstalkar svensk CS och har alldeles för stort fokus på Ninjas in Pyjamas.

"HLTV Confirmed-experter som tittar på Spirit vs Metiz och planerar nya narrativ om hur de ska trashtalka svensk CS (med fokus på NIP) utan någon djupgående analys, insikt eller aning om vad som har bubblat på den svenska scenen de senaste 18 månaderna (utanför ESL- och Blast-bubblan)", skriver greykarn i sitt inlägg.


Inlägget fick en hel del spridning och några internationella CS-profiler valde att bemöta greykarns kritik.

"Vi har trashat NIP, men resten är fake news. Vi har sagt att NIP borde gå svenskt och nämnt att något är på gång med Eyeballers/Metizport/Godsent-spelare och regelbundna LAN-tävlingar", skriver CS-sajten HLTV:s Head of Operations Zvonimir "Professeur" Burazin i ett svar.

Även Blasts danska analytiker Lucas "Bubzkji" Andersen bemötte greykarns inlägg med oförstånd.

"Jag skulle säga att jag är väldigt hands-on och tittar på de mindre framstående spelarna i varje region. Och ja, NIP förtjänar kritik för att ha bränt miljontals dollar i lön och utköp för att vara mediokra. De kommer också att få mycket beröm om de lyckas vända på det", skriver han bland annat.

Artikelbild: Pressbild/ESL och Privat
Videokälla: Blast/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..