×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Eyeballers motståndare bannade för fusk — spelar ingen roll: "Otroligt frustrerande"

1
Jesper "JW" Wecksell är besviken över situationen.
Det svenska topplaget Eyeballers blev utslagna tidigt i måndagens IEM Dallas-kval mot det huvudsakligen ryska laget KamKom. Redan under matchen konstaterade Robin "flusha" Rönnquist att motståndarna verkade använda fusk.

Inför den andra kvaldagen har tävlingsarrangören ESL valt att banna laget efter att ha utrett fuskanklagelser från andra lag som KamKal mötte. Att laget bannas innebär dock inte någon skillnad för Eyeballers då bracketen inte kommer att spelas om i sin helhet.

"Otroligt frustrerande att laget vi förlorade mot i kvalet igår blir avstängda för fusk idag och blir diskvalificerade", skriver JW och fortsätter:

"Men bara det sista laget som förlorade mot dem får en forfeit, medan de redan förstört chansen för oss och flera andra lag att ha en chans i Dallas".


Artikelbild: Stephanie Lindgren och Pressbild/ESL
Videokälla: Fragbite/Twitch

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..