×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ny skalp för Metizport – vann svenskmötet mot nawwk

1
Metizport fortsätter att gå från klarhet till klarhet.
De sportsliga framgångarna fortsätter för Metizport. Sveriges just nu bästa CS-lag vann dagens svenskmöte mot Tim "nawwk" Jonasson som spelar i världens 14:e högst rankade lag Apeks.

Matchen spelades som ett led i det pågående stängda kvalet till miljonturneringen IEM Dallas och till följd av resultatet är Metizport klara för lower bracket-semifinal i kvalet. För att säkra en plats i huvudturneringen krävs två raka vinster för svenskarna som tidigare i kvalet förlorat mot ENCE Esports.

Matchen började på Apeks kartval Ancient och det var också Apeks som tog ledningen i matchen efter en 13-9-vinst på kartan. Metizport svarade genom att vinna sin karta Mirage med 13-7 och tvinga fram ett avgörande på Inferno.

Där var det Metizport som öppnade starkast med en mycket framgångsrik T-sida. Svenskarna gick till halvtidsvila med en 8-4-ledning. Trots att Apeks vann pistolrundan i den andra halvleken kunde Metizport till slut stänga kartan med siffrorna 13-6.

Artikelbild: Daniel Sandström och Kalle Strömgren
Videokälla: Esportstudion/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..