×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Här vinner Jackinho två 1v3-clutchar mot s1mples lag

1
Varför nöja sig med en 1v3-clutch när man kan vinna två?
Det svenska laget Metizport stod för en riktig bragdinsats när laget besegrade topplaget Falcons Esports med 2-1 i åttondelsfinalen av Blast Premier Spring Showdown. En av spelarna som imponerade i matchserien var den före detta Fnatic-spelaren Jack "Jackinho" Ström Mattsson.

Under matchen lyckades Jackinho vinna inte bara en, utan två 1v3-clutchar och var därmed en starkt bidragande faktor till att Metizport kunde säkra de två kartvinster som krävdes för seger.

Det första 1v3-läget kom vid ställningen 12-4 på Overpass. Jackinho lämnades ensam kvar vid A-siten där han först tog två snabba kills på Pavle "Maden" Bošković och Marco "Snappi" Pfeiffer för att sedan avsluta clutchen med en kylig insats mot Emil "Magisk" Reif.


Den andra clutchen utspelades på Vertigo i den femte rundan och återigen var det på T-sidan som Jackinho fann sig ensam mot tre motståndare. Den här gången hade bomben redan plantats och tack vare en snabb insats, och kanske lite flyt, lyckades svensken förhindra en defuse.


Artikelbild: Daniel Sandström och Blast/Twitch
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..