×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Metizport och nawwk får möta varandra i IEM Dallas-kvalet

1
De två svenskhoppen ställs mot varandra i det stängda IEM Dallas-kvalet.
Under måndagen spelades de första omgångarna i det stängda kvalet till miljonturneringen IEM Dallas. Från svenskt håll deltar Metizport och Tim "nawwk" Jonasson och efter gårdagens matcher står det klart att det blir ett möte mellan svenskarna på tisdagen.

Metizports kvalresa inleddes med en 1-2-förlust mot världsnian ENCE Esports och följdes sedan upp med en 2-1-vinst mot det danska laget Preasy Esport. Den svenska supertalangen Linus "nilo" Bergman stod för kvalets förmodligen snyggaste play när han vann en 1v5-clutch mot Preasy på övertiden av Inferno.

För nawwk inleddes kvalet med en vinst mot det spansk-portugisiska laget KOI. Därefter blev det förlust mot Virtus.pro vilket innebär att nawwk också petas ned i lower bracket-kvartsfinalen där alltså Metizport väntar som motståndare.

För att Metizport eller nawwk ska kunna ta en plats i IEM Dallas krävs tre raka vinster i lower bracket. Ytterligare en förlust innebär att lagen missar tävlingen.

Matchen mellan Apeks och Metizport är schemalagd att spelas klockan 15:30 på tisdagen.

Artikelbild: Kalle Strömgren och Daniel Sandström
Videokälla: Esportstudion/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..