×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Tittarsuccé i LAN-kvalet till Majorn — mest sedda någonsin

1
Intresset för ett Major-kval har aldrig varit större.
LAN-kvalet till vårens Major i Köpenhamn är det mest sedda kvalet till en Major någonsin. Det rapporterar analysverktyget Esports Charts.

Grupp B i det europeiska LAN-kvalet var den absolut mest populära gruppet, mycket tack vare all hype som omgärdat Team Spirit-stjärnan Danil "donk" Kryshkovets efter att hans lag veckan innan vunnit IEM Katowice. Hela kvalets mest sedda match var den mellan just Team Spirit och Ludvig "Brollan" Brolins lag MOUZ. Enligt Esports Charts var det som flest 466 700 tittare som såg den matchen samtidigt.

Trots att LAN-kvalet till vårens Major hade färre sändningstimmar än förra årets kval till den sista CS:GO-Majorn i Paris ökade antalet tittade timmar med 18 %. Vårens LAN-kval hade dessutom mer antal tittade timmar än kvalet till Majorn i Rio som tidigare hade rekordet i antal tittade timmar bland Major-kval.

Den mest sedda Majorn någonsin är Majorn i Stockholm som hölls hösten 2021. Med tanke på det stora intresset i LAN-kvalen samt hypen kring CS2 finns det en god chans att vårens Major petar ned Stockholms-Majorn från förstaplatsen.


Artikelbild: Pressbild/ESL och PGL
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..