×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Slutspelsklara: Alliance vidare efter tredje raka vinsten

1
Det svenska topplaget har säkrat en slutspelsplats i A1 Gaming League.
Alliance är klara för slutspel i onlinturneringen A1 Gaming League. Det står klart efter att det svenska topplaget på söndagskvällen besegrat det huvudsakligen tyska laget Alternate Attax med 2-1 i kartor.

Segern var Alliances tredje raka i tävlingens swiss-gruppspelet och innebär att laget säkrat en av de åtta tillgängliga slutspelsplatserna från gruppspelet. Laget förlorade sitt öppningsmöte mot Team Secret men noterades därefter för en default-vinst mot Metizport och en 2-1-seger mot For The Win Esports.

Förutom Alliance har Young Ninjas sedan tidigare gått vidare till slutspelet efter tre raka vinster i gruppspelet. Den svenska duon Linus "LNZ" Holtäng och Simon "yxngstxr" Boije, som spelar för Sangal Esports, har i skrivande stund två vinster och en förlust men spelar just nu match mot det danska laget Espionage.

Artikelbild: Pressbild/Alliance och Stephanie Lindgren
Videokälla: Esportstudion/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..