×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska proffsen reagerar på stora CS2-uppdateringen: "Känns som jag drömmer"

1
De svenska proffsspelarna är glada över den nya stora CS-uppdateringen.
Under natten till onsdagen släpptes den största patchen till Counter-Strike 2 hittills. För de svenska proffsspelarna innebär en så här stor patch förstås stora förändringar och flera av svenskarna har redan reagerat på uppdateringen.

Ludvig "Brollan" Brolin är en av dem som var snabb med att testspela den nya patchen. 21-åringen skriver i ett inlägg på X att han tycker att spelet känns mer smooth än tidigare.

"Holymoly den nya uppdateringen känns så smooth, visst?", skriver han.


Brollans förra lagkamrat i Ninjas in Pyjamas, Fredrik "REZ" Sterner, lyfter faktumet att peeker's advantage reducerats.

"Det här kommer att bli intressant. Vi får se om det blir någon märkbar skillnad", skrev REZ efter att ha citerat uppdateringens patch notes.


Jennica "jenkon" Sjögren, som spelar i NIP:s damlag, väljer att fokusera på en specifik förbättring — möjligheten att stänga av first person bullet tracers. "Det känns som att jag drömmer", skriver jenkon om den nya efterlängtade funktionen.


Godsent-spelaaren Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora var uppe sent under natten och var därför vaken när uppdateringen släpptes. "ÄNTLIGEN CS2-UPPDATERINGAR", skrev han efter att uppdateringen släppts.


Även Alliances AWP-spelare Jonathan "b0denmaster" Bodenmalm var vaken på natten och spanade framförallt in de nya skinsen. Inte helt oväntat var det AWP-skinet Chrome Cannon som svensken fokuserade på, och baserat på emoji-valet verkar skinet ha fallit honom i smaken.


Någon som inte fick chansen att testa uppdateringen direkt är Adam "friberg" Friberg som rest till Malaysia för att delta i ett Blast-evenemang som ambassadör. Kort efter att uppdateringen släpptes skrev friberg kort och gott att han "vill spela nuuuuuuuuu".


Artikelbild: Mouz/X, Stephanie Lindgren och Pressbild/Ninjas In Pyjamas
Videokälla: Valve

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..