×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Gruppsuccé för nya Young Ninjas – säkrar slutspelsplats

1
Ninjas In Pyjamas akademilag är klart för slutspel i A1 Gaming League.
Samtidigt som det skakar i Ninjas in Pyjamas huvudlag levererar organisationens akademilag starka resultat. Under söndagen säkrade den huvudsakligen svenska akademifemman en slutspelsplats i onlinetävlingen A1 Gaming League efter att ha vunnit sin tredje raka gruppspelsmatch i turneringen.

Söndagens seger kom mot Alternate Attax och matchen slutade 2-1 efter YN-vinster på Vertigo (13-5) och Overpass (13-11). Tidigare i gruppspelet hade Young Ninjas vunnit mot före detta Anonymo Esports och For The Win Esports.

Segern innebär att Young Ninjas tar sig vidare från swiss-gruppspelet med tre vinster och noll förluster på resultatraden. Över de tre matcherna är det den svenska talangen Max "maxster" Jansson som levererat bäst stats för sitt lag med en genomsnittlig HLTV-rating på 1,25.

Förutom Young Ninjas deltar flera andra svensklag i tävlingen. Sveriges högst rankade lag Metizport missar tyvärr slutspelet efter tre raka förluster men Alliance har två vintster och en seger efter tre spelade matcher och Sangal Esports, med svenskarna Linus "LNZ" Holtäng och Simon "yxngstxr" Boije i femman, har är i samma läge som Alliance.

Artikelbild: Daniel Sandström och Stephanie Lindgren
Videokälla: A1 Gaming League/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..