×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

NIP utanför topp 30 för första gången någonsin

1
För första gången sedan rankingen infördes år 2015 är Ninjas In Pyjamas inte ett av världens 30 högst rankade CS-lag.
Den svenska organisationen Ninjas in Pyjamas är för första gången sedan 2015 inte ett av världens 30 högst rankade CS-lag. När CS-sajten HLTV under måndagen uppdaterade sin ranking hamnar NIP helt utanför rankingen till följd av organisationens beslut att bänka tre av sina spelare.

Även om beslutet om bänkning var den sista spiken i kistan har NIP under flera månaders tid varit i riskzonen för att hamna utanför topp 30-listan. Förra veckan var laget rankade på plats 27 och tangerade då sin sämsta placering någonsin på rankingen.

På den interna nationella Sverigerankingen innebar måndagens uppdatering inte några större nyheter. Den enda stora skillnaden är att mixlaget Johnny Speeds numera återfinns på rankingen.

Sveriges högst rankade CS-lag just nu:
1. Metizport (44 i världen)
2. Eyeballers (65)
3. Godsent (83)
4. Alliance (87)
5. Sverige Johnny Speeds (89)
6. Young Ninjas (98)
7. Lilmix (163)
8. Sverige Onliners5 (176)
9. Kappa Bar (189)

Artikelbild: Pressbild/NIP och Stephanie Lindgren
Videokälla: Blast/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..