×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Flera topplag ville ha stjärnspelaren — valde att stanna i BIG

1
BIG är mitt hem, säger den tyska stjärnan.
I en intervju med esportsajten Pley.gg berättar spelaren Karim "Krimbo" Moussa om sitt kontrakt, sina medspelare och samt transferrykten.

Det var i December 2023 som den tyska organisationen BIG annonserade att man förlängt med sin stjärna Krimbo, en deal som sträcker sig under många år framöver.

Även om det fanns flertalet förfrågningar från andra internationella lag valde alltså stjärnan att stanna i det tyska topplaget, anledningen till detta är för att BIG "känns som hemma" och att han finner stor glädje i att spela med till exempel Johannes "tabseN" Wodarz.

Nu återstår det bara att se om BIG någonsin kan ta sig tillbaka till den absoluta världstoppen, något som inte skett sedan peaken 2022 då man lyckades kämpa sig till en sjundeplats på världsrankingen.

Artikelbild: Fragbite
Videokälla: A1 Gaming League/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..