×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

Guild Eagles besegrar BetBoom — Devilwalk ett steg närmare Majorn

1
Jonatan "Devilwalk" Lundberg är nu ett steg närmare Köpenhamns Major.
Det kosovanska laget Guild Eagles och lagets coach Jonatan "Devilwalk" Lundberg är vidare till dag två i Sista chansen-kvalet. Detta efter att ha besegrat BetBoom med 2—0 i kartor.

Matchens första karta spelades på Overpass och trots två inledande rundförluster var det Guild Eagles som startade starkast. I halvtid var de i ledningen med 8—4 och som attackerande lag kunde BetBoom inte stoppa dem. Svensken och hans lag vann med övertygande 13—4.

Den andra kartan spelades på Ancient och i halvtid var det kosovanska laget i underläge med 4—8. Efter en vunnen pistolrunda som attackerande lag fortsatte Guild Eagles att tåga på och vann till slut med 13—10.

Guild Eagles och Devilwalk är nu vidare till dag två i Sista chansen. Vilka de ställs mot där bestäms efter matchen mellan Fnatic och Gamerlegion.

Artikelbild: Kalle Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..