×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Brasilianska lagkamraterna i ordbråk: "Vad var ursäkten nu?"

1
Lincoln "fnx" Lau och Vito "kNgV" Giuseppe verkar inte komma bra överens.
De brasilianska legendarerna Lincoln "fnx" Lau och Vito "kNgV" Giuseppe har sedan årsskiftet spelat tillsammans i O PLANO. Nu har de båda uppmärksammats efter ett ordbråk, rapporterar den brasilianska CS-sajten Draft5.

Det hela startade när kNgV under en stream förklarade varför fnx inte spelade med laget under det öppna kvalet till IEM Dallas. 31-åringen menade på att fnx inte kommunicerade med sitt lag under matcher.

"Det var ett beslut som fattades av mig. Vi spelade RMR och Lin (fnx, reds. anm.) kommunicerade inte på några kartor vilket enligt mig gjorde stor skada och då ville jag inte spela med honom längre. Jag sa: 'Bror, jag vill inte spela CS sådär, att bli arg och inte kommunicera'".

fnx valde att svara på detta i ett inlägg och menade på att det i själva verket var kNgV som inte kommunicerade. Förrän han dödat någon.

"Kommunicerade jag inte? Killen (kNgV, red. anm.) var 0/8 mot Bombril utan att säga ett ord. När han fick två kills öppnade han sin mun. Jag gjorde min del och kommunicerade det jag hade att kommunicera. Nu förlorade han mot ett "clown-lag". Vad var ursäkten nu?".

Konversationen fortsatte en kort stund där de kritiserade varandra att inte kommunicera. Det är fortfarande oklart om fnx lämnat O PLANO eller inte.


Artikelbild: Kalle Strömgren och kNgV/X

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..