×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

"Första tiden i laget har varit grym" — svenska talangen berättar om att skriva på för NIP

1
Jacob "jocab" Nerheden berättar om sin första tid i Young Ninjas.
18-årige Jacob "jocab" Nerheden är en av de tre svenska spelarna som kommer att representera Ninjas in Pyjamas akademilag i vår. I en intervju med Fragbite berättar jocab hur det känns att vara en del av Sveriges största professionella esportorganisation.

Först och främst; grattis till det nya kontraktet! Hur känns det att vara en del av Ninjas In Pyjamas och hur har den första tiden i laget varit?

— Det känns kul och spännande att få representera en legendarisk organisation samt att känna professionaliteten på ett sätt som jag inte varit med om tidigare. Första tiden i laget har varit grym och jag ser fram emot framtiden.

Om jag förstått det rätt har det här varit klart ett tag. Hur har det varit att gå och vänta på att det ska bli offentligt?

— Ja, det har varit klart ett tag men det har känts som ingenting speciellt och det känns bra att vi fått spela lite tillsammans innan det gick offentligt.

Du går från att ha spelat i en helsvensk femma under ganska lång tid till att nu spela i ett engelsktalande lag. Hur tror du språkändringen kommer att påverka dig som spelare?

— Precis, jag har ju alltid snackat svenska och spelat med ungefär samma krets väldigt länge men det känns väldigt bra att vidga vyarna lite och det känns som en bra erfarenhet för framtiden att tidigt spela i ett internationellt lag. Personligen känner jag mig bekväm med engelskan så det är inga konstigheter.

Jag förstår att du har praccat litegrann med den nya femman. Vad kan du säga om dina nya lagkamrater?

— Aa, vi har praccat lite smått och jag har bara positiva saker att säga om mina lagkamrater, alla är grymma!

Kan du säga något om vad kontraktet innebär för dig? Kommer ni att spela på heltid eller deltid och hur länge sträcker sig kontraktet?

— Kan självklart inte gå in på några detaljer angående kontraktet men eftersom att jag tar studenten till sommar så är det deltid som gäller fram tills dess!

Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: Fragbite/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..