×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Media: Ninjas In Pyjamas bänkar tre spelare och coachen efter Major-fiaskot

3
Fiaskot i Major-kvalet ser ut att leda till förändringar i Ninjas In Pyjamas.
Ninjas in Pyjamas bänkar Kristian "k0nfig" Wienecke, Patrick "es3tag" Hansen, Daniil "headtr1ck" Valitov och Daniel "djL" Narancic. Det rapporterar CS-sajten HLTV.

Enligt sajten har flera källor uppgivit att NIP möblerar om i laget totalt efter det resultatmässiga fiaskot i Major-kvalet där laget förlorade tre raka matcher mot Eternal Fire, AMKAL och Saw. Förlusterna innebar att NIP slutade sista i det europeiska LAN-kvalet och missar den historiska första Majorn i Counter-Strike 2.

Om uppgifterna stämmer innebär det att endast den svenska trotjänaren Fredrik "REZ" Sterner och det spanska nyförvärvet Alejandro "alex" Masanet får stanna i laget.

NIP:s nästa tävlingsmatcher är om några veckor då laget ska delta i Blast Premier Spring Showdown. Den svenska organisationen har valt att inte kommentera HLTV:s uppgifter.

Artikelbild: Pressbild/PGL och Stephanie Lindgren
Videokälla: Blast/twitch

14 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 14 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..