×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Brollan efter lagbytet från NIP: "Tror mer på mig själv"

1
Den svenska stjärnans självförtroende har fått en boost efter miljöbytet.
Efter fyra säsonger i Ninjas in Pyjamas förpassades den svenska stjärnan Ludvig "Brollan" Brolin i slutet av förra året till bänken. Inför vårsäsongen lånades svensken ut till Mouz där 21-åringen gått från klarhet till klarhet och radat upp fina resultat tillsammans med sitt nya lag.

Nu berättar Brollan att miljöombytet lett till en boost i självförtroendet. I en intervju med Dot Esports säger han att han känner sig tryggare i sin nya omgivning.

— Jag tror mer på mig själv och mitt lag tror på mig också, säger han.

Under sin korta tid i Mouz har Brollan redan nått några av sina främsta placeringar under sin karriär. I slutet av 2023 slutade han på en delad tredjeplats i Blast Premiers årsfinaler och i helgen blev det ytterligare en delad bronsplats i IEM Katowice.

I Ninjas In Pyjamas var Brollans bästa resultat en vinst i Global Esports Tour Dubai samt en delad tredjeplats i Blast Premier Fall 2022. Han nådde även kvartsfinal i Majorn i Antwerpen tillsammans med NIP år 2022.

Nästa stora tävling för Brollan och Mouz är de europeiska RMR-tävlingarna som spelas under denna och nästa vecka. Mouz kliver in i tävlingen först på måndag nästa vecka då grupp B spelas. Ninjas In Pyjamas är också med i tävlingen men har lottats till grupp A och spelar därmed sin öppningsmatch redan på onsdag.

Artikelbild: Mouz/X
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..