×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Officiellt: Brollan fortsätter karriären i Mouz – lånas in från NIP

1
Mouz säger tjena till Ludvig "Brollan" Brolin.
Ludvig "Brollan" Brolin kommer att fortsätta sin CS-karriär i Mouz. Under tisdagen presenterades svensken som lagets sista pusselbit inför vårsäsongen 2024.

Brollan hämtas in till Mouz på lån från Ninjas in Pyjamas efter att ha agerat stand-in för laget i slutet av 2023. Hur långt låneavtalet sträcker sig framgår inte av Mouz:s pressmeddelande men organisationen nämner att det finns en utköpsklausul som gör det möjligt för Mouz att köpa ut Brollan från NIP i framtiden.

– Mina mål för 2024 är att jag vill försöka vara i toppen igen som individuell spelare och även vinna några troféer med laget. Jag vet att det kommer att bli en tuff uppgift, men jag vill verkligen att vi ska vara ett lag som utmanar om titlar. Mouz är ett väldigt bra lag och jag vill hjälpa dem att hålla sig i toppen.”, säger Brollan i ett uttalande till Mouz:s hemsida.


Artikelbild: Pressbild/Mouz
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..