×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Brollan trea i Blast Premier World Finals

2
Stark insats av den svenska inhopparen.
Senaste veckan har det spelats en av årets största turneringar, nämligen Blast World Finals. Nyligen värvade Faze Clan slovaken David "frozen" Čerňanský från Mouz.

Mouz var då tvungna att ta in en inhoppare och man valde då en av världens bästa fria spelare, Ludvig "Brollan" Brolin. Brollan som just nu är bänkad i Ninjas in Pyjamas gjorde bra ifrån sig med tanke på att laget inte fått någon som helst träning tillsammans. Svensken hamnade på plus i K/D sett till hela turneringen och bjöd på en otrolig spray transfer som går att se nedan.

Mouz slutade till slut på en delad tredjeplats i tävlingen efter att laget under lördagen förlorat sin semifinal mot världsettan Faze Clan. Semifinalen slutade 2-0 till Faze efter att världens just nu bästa CS-lag besegrat Mouz med 13-11 på både Mirage och Overpass.

Brollan insane 4k A hold
byu/RapidArti inGlobalOffensive

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Fragbite

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..