×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Marskalk-trio går med i Lemondogs – här är lagets nya femma

1
Lemondogs har fastställt en femma inför vårsäsongen.
Den svenska organisationen Lemondogs har värvat fem spelare inför vårsäsongen 2024. Femman består av lagets två trotjänare Jerry "xelos" Råberg och Jonas "hemzk9" Rantamäki som i vår får sällskap av de före detta Marskalk-spelarna Henric "hechtikal" Öhlund, Zeid "Zeak" Gaatur och Dennis "dZ" Zetterlund.

De senaste åren har Lemondogs aktivitet varierat och laget har främst deltagit i nationella tävlingar som Elitserien och Svenska Cupen. I vår kommer laget, som i helgen är i Stockholm på bootcamp, att fortsätta spela i de nationella tävlingarna men också satsa på att delta i onlinekval till europeiska och internationella turneringar.

Lemondogs nya femma är:
Jerry "xelos" Råberg
Jonas "hemzk9" Rantamäki
Henric "hechtikal" Öhlund
Zeid "Zeak" Gaatur
Dennis "dZ" Zetterlund

Artikelbild: Pressbild/Lemondogs

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..