×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

RuStY gör comeback i Godsent – ersätter svenska talangen

1
Det svenska topplaget möblerar om i femman.
Den svenska CS-spelaren Alfred "RuStY" Karlsson är klar för en comeback i sitt tidigare lag Godsent. Det meddelar organisationen genom ett inlägg på sociala medier.

26-åringen ersätter den 19-årige talangen Kalle "Ro1f" Johansson som förpassas till bänken efter lite mer än tre månader i laget.

RuStY representerade Godsent under den första halvan av förra året men lämnade laget under sommaren. Under hösten spelade han för Metizport men fick lämna laget tillsammans med Hannes "hns" Johansson i december för att göra plats för Tim "susp" Ångström och Erik "ztr" Gustafsson.

Den nykomponerade Godsent-femman kommer att spela sin första stora tävlingsmatch redan klockan 15:00 på torsdagen då laget ställs mot Linus "LNZ" Holtäng och Simon "Yxngstxr" Bojies lag Sangal Esports i onlinetävlingen Yalla Compass.

Godsent är:
Maikil "Golden" Selim
Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora
Jonatan "bobeksde" Persson
Sean "eraa" Casido Knutsson
Alfred "RuStY" Karlsson


Artikelbild: Daniel Sandström och Pressbild/Godsent
Videokälla: ESL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..