×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ro1f tackar för sin tid i Godsent: "Respekterar beslutet"

1
19-åringen är nu på jakt efter ett nytt lag.
Tidigare under torsdagen meddelade Godsent att laget gör förändringar i sin femma. Den 19-årige talangen Kalle "Ro1f" Johansson förpassas till bänken samtidigt som Alfred "RuStY" Karlsson gör comeback i laget.

Efter att beskedet meddelats valde Ro1f att göra ett inlägg på X och tacka för sin tid i laget.

"Det har varit ett nöje att spela med alla. Det gick lite fort i slutet men jag respekterar beslutet och jag önskar dem lycka till", skriver Ro1f och fortsätter:

"Detta betyder att jag letar efter ett nytt lag och jag är fortfarande hungrig och motiverad att spela. Ett stort tack till alla i Godsent. Det var en rolig resa och jag hoppas se er i framtiden, lycka till med det nya äventyret."


Ro1f anslöt till Godsent så sent som i slutet av oktober förra året. Under sin tid i laget lyckades var han bland annat med och vann Dreamack Winters BYOC-tävling och tog ett silver i Svenska Cupen.

Artikelbild: Daniel Sandström

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..