×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska kartskaparen om försäljningen av Mirage: "De gjorde en bra deal"

1
Svensken bakom en av världens populäraste kartor gillar inte vissa av ändringarna på kartan.
Mirage är en av de mest spelade och älskade kartorna i Counter-Strikes historia. Kartan är den enda som funnits i map-poolen på samtliga Majors och köptes loss av Valve från kartans svenska upphovsman Michael "BubkeZ Hüll för elva år sedan.

Hade BubkeZ fått bestämma hade kartan dock sett annorlunda ut jämfört med vad den gör idag. När han under torsdagen uppmärksammade elvaårsdagen av försäljningen av Mirage skriver han att han inte gillar vissa av ändringarna som Valve gjort på kartan och att han inte hade sålt den om han hade vetat hur stort Counter-Strike skulle bli.

"Idag är det exakt 11 år sedan jag sålde Mirage till Valve. Hade jag vetat då hur stort CS:GO och numera CS2 skulle bli hade jag aldrig sålt den. De gjorde en väldigt bra deal, men de har också gjort ändringar som jag inte gillar idag. Men tack Mirage", skriver BubkeZ.


Artikelbild: BubkeZ/X och Skärmbild/Counter-Strike

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..