×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska stjärnan klar för nytt lag — tackar kompanjonen: "Älskar dig"

1
För första gången på 10 år kommer Julia "juliano" Kiran och Zainab "zAAz" Turkie inte att spela i samma lag.
Den svenska CS-stjärnan Julia "juliano" Kiran har skrivit på för den tyska organisationen BIG. 30-åringen har presenterats som organisationens senaste nyförvärv efter en period av provspel för laget.

juliano ansluter till laget tillsammans med den 19-åriga ukrainska spelaren Alexandra "kyossa" Tykhonska. Värvningarna gör att BIG nu återigen har en fulltalig femma efter att de två portugisiska spelarna Aida "Aida" Simão och Marta "D7" Asensio lämnat laget i början på året.

För juliano, som under 2023 spelade för G2 Esports, innebär lagbytet att svensken för första gången sedan 2014 inte kommer att spela tillsammans med sin svenska parhäst Zainab "zAAz" Turkie.

De två svenskorna har mer eller mindre följts åt sedan början av 2014 då de spelade tillsammans för Bad Monkey Gaming och under de åren vunnit nästan alla damtävlingar som går att vinna i både Counter-Strike. Under 2022 spelade duon dessutom professionell Valorant tillsammans och vann då den största damtävlingen i spelet.

"I all hype vill jag bara särskilt tacka zAAz, min vapendragare, min duo. Jag älskar dig så mycket, det blev 10 år som lagkamrater men du kommer alltid att vara min bästa vän även om det är över in-game. Vi skapade historia! Tack för allt", skriver juliano i ett inlägg på X.

BIG är nu:
Jennifer Irina Brea "JennyR" Rodriguez
Ana "ZAna" Queiroz
Paulie "pauliiee" Barazani
Julia "juliano" Kiran
Ukraina Alexandra "kyossa" Tykhonska


Artikelbild: Michal Konkol/Riot och Pressbild/G2

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..