×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

hampus fick möta Arsenal-spelaren i tävlingsmatch — förlorade en karta

1
Oleksandr Zinchenko gjorde inte bort sig på servern.
När den ukrainska fotbollsstjärnan Oleksandr Zinchenko inte spelar fotbollsmatcher för storlaget Arsenal har han ett stort intresse för Counter-Strike. Tidigare i år grundade han sitt eget CS-lag Passion UA och under året har han hoppat in i laget vid behov.

Under torsdagen var det dags igen då Zinchenko hoppade in i sitt lag i Yalla Compass-mötet med den svenska stjärnan Hampus "hampus" Posers lag Bleed Esports. Efter att Passion förlorat den första kartan och hamnat i underläge på matchens andra karta Ancient fick Eduard "zeRRoFIX" Petrovskyi tekniska problem vilket ledde till att Zinchenko fick kliva in som ersättare.

I sin första runda lyckades fotbollsstjärnan få en double kill med Deaglen vilket var startskottet på en comeback på kartan för laget. Passion lyckades kvittera matchen efter att ha vunnit Ancient på övertid och den avgörande kartan blev sedan en jämn historia som Bleed med nöd och näppe till slut lyckades vinna med 13-11 efter storspel från hampus.

På den tredje kartan hamnade Zinchenko i botten av scoreboarden med tio kills — en mindre än Bleeds AWP-stjärna Cvetelin "CeRq" Dimitrov.

Artikelbild: Stefan Romare och Steffen Prößdorf
Videokälla: ESL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..