×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Arsenal-stjärnan startar CS-lag: "Målet är att spela på högsta nivån"

2
Den ukrainska fotbollsstjärnan vill skapa ett CS-lag i världsklass.
Fotbollsspelaren Oleksandr Zinchenko har lanserat en ny esportorganisation med fokus på Counter-Strike. Häromveckan lanserade Zinchenko och den före detta Natus Vincere och Gambit Esports-coachen Mykhailo "kane" Blagin den nya esportorganisationen Passion UA och i samband med det signade man fem unga ukrainska spelare.

"Passion UA föddes ur min djupt rotade kärlek till spel och min önskan att bidra till tillväxten av e-sport i mitt hemland, Ukraina. Jag är fast besluten att bygga en e-sportorganisation i världsklass som kommer att stå högt bland branschens jättar", skriver Zinchenko i ett pressmeddelande.


I en intervju med CS-sajten HLTV säger Zinchenko att hans dröm är att Passion UA ska utvecklas till en stormakt inom Counter-Strike.

— Drömmen och målet är att spela på den högsta nivån och i de största tävlingarna, men självklart måste vi börja någonstans, säger Zinchenko som förlitar sig på att den Major-vinnande coachen kanes kunnande ska kunna bidra till framtida framgångar.

— Han har otroligt mycket erfarenhet och kvalitet och han vet vad som behöver göras. Vi litar på honom fullt ut och vi tror att det här projektet kan bli något massivt.

Passion UA:s femma består av fem unga ukrainska spelare där medelåldern bara är 18 år. Femman har ännu inte spelat under sitt nya lagnamn men deltog i det öppna kvalet till IEM Sydney där man vann bo1-matcher mot både Sprout och Movistar Riders.

Passion UA är:
Kyryl "marat2k" Samsoniuk
Ukraina Dmytro "jambo" Semera
Ukraina Vsevolod "s-chilla" Schurov
Ukraina Nikita "jackasmo" Skyba
Ukraina Eduard "zeRRoFIX" Petrovskyi

Mykhailo "kane" Blagin (coach)

Artikelbild: Pressbild/Arsenal och Passion UA

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..