×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

f0rests tankar om NIP: "Det skulle ha varit drömkärnan"

3
Patrik "f0rest" Lindberg är övertygad om att Ninjas in Pyjamas skulle prestera bättre med en svensk lina.
Patrik "f0rest" Lindberg har delat med sig om sina tankar kring Ninjas in Pyjamas. Det inträffade under hans livestream på torsdagen, rapporterar dust2.se.

På streamen pratar han om vilken väg organisationen borde ha gått och att den vägen skulle vara en stabil svensk kärna för att sedan plocka in talanger. Likt situationen då Fredrik "REZ" Sterner anslöt till laget.

"Du behöver den där stabiliteten hos en femma, du behöver den där kärnan av spelare som fungerar och matchar bra tillsammans. I det fallet skulle det förmodligen vara REZ, hampus och om de kunde ha behållit nawwk. Det skulle ha varit drömkärnan. Och sen kan du lägga till nya talanger. Det finns många spelare. Det var den vägen de behövde gå".

Han är också övertygad om att en svensk lina skulle prestera bättre än den nuvarande.

"Jag är säker, 100%. Utan någon som helst tvekan. NIP skulle prestera så mycket bättre med en helsvensk lina än den nuvarande linan".

Senare i streamen väljer han även att lyfta den tyska organisationen BIG som ett gott exempel. De har hållit sig kvar vid sina rötter och fostrar samtidigt den tyska scenen.Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: Pinnacle/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..