×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

G2-stjärnans ilska efter patchen: "Klassiskt Valve"

1
Den danska spelaren är inte nöjd över den stora uppdateringen.
Efter att Valve släppt sin första stora CS2-uppdatering möttes speltillverkaren överlag av positiv respons från spelarbasen. Men inte alla är glada över släppet.

En som inte är nöjd över releasen är G2 Esports danska stjärna Rasmus "HooXi" Nielsen. Enligt dansken är tajmingen för uppdateringen illa vald då den släppts mitt under en pågående storturnering och kort inpå de viktiga RMR-tävlingarna nästa vecka.

I ett inlägg på X gav HooXi uttryck för sin frustration över släppet.

"Klassiskt Valve att släppa en enorm uppdatering en vecka före RMR:en och mitt under Katowice. Jag är glad över att någonting äntligen händer för att fixa spelet men kom igen..", skriver HOoXi och fortsätter:

"Det är förmodligen 10 nya buggar i den här patchen och smokesen är helt fuckade (detta är nu åtgärdat, reds. anm.). Förutom det tar det tid att vänja sig vid en så stor uppdatering. Kanske kommer det att gynna oss, kanske kommer det inte att göra det, jag tänker inte bara på mig själv och mitt lag med denna tweet".


HooXi och G2 är ett av de sex proffslag som förmodligen drabbas hårdast av uppdateringen. Detta eftersom laget spelar kvartsfinal i IEM Katowice på fredagen och därmed blir ett av de första storlagen att tävla i spelets senaste version samtidigt som tävlingsmatcherna innebär att de får mindre tid över att pracca på uppdateringen inför RMR-tävlingen.

Artikelbild: Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: Valve

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..