×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Nya CS2-funktionen kritiseras efter rasism och könsorgan

1
Funktionen ifrågasätts efter att spelare använt den på olämpliga sätt.
En av de stora nyheterna i den senaste stora CS2-uppdateringen A Call To Arms var införandet av möjligheten att placera stickers var som helst på spelets vapen. Nu kritiseras funktionen efter att spelare utnyttjat den för att sprida rasism och obsceniteter.

"Bra jobbat Counter-Strike. Ni aktiverade precis alla trollande tonåringar med den senaste uppdateringen. Det här var bokstavligen i mitt casual game precius. Jag är säker på att tusentals fler kommer att craftas", skriver användaren cs2bro i ett inlägg där han visar upp en AK-47 med ett rasistiskt meddelande på.

Under onsdagen svämmade sociala medier över med bilder som visar hur spelare använt stickers för att skriva olämpliga meddelanden, rita könsorgan och andra mindre lämpliga saker på sina vapen. Efter att Valve genom sitt konto på X efterfrågat bilder på nya kreationer gav även speltillverkaren ett visst medgivande om att vissa spelare använt klistermärkena på ett sätt som kanske inte är önskvärt.


Valve har ännu inte kommenterat frågan uttryckligen, men flera spelare har diskuterat huruvida det kan bli aktuellt att konton bannas till följd av olämplig användning av den nya stickers-funktionen.

Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike
Videokälla: Valve

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..