×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Detalj i CS-klipp får fansen att tro på comeback för populära kartan

2
Tror du att spelarna tolkar videon rätt?
Någon gång framöver kommer den populära kartan Cache att ersätta Inferno i Counter-Strikes competetive map pool. Det tror åtminstone vissa spelare som analyserat en ny video som speltillverkaren Valve släppt på X, rapporterar den ryska nyhetssajten Escorenews.

Fokus i videon är den nya funktionen som låter spelare placera stickers var som helst på sina vapen. Det är dock vad som försiggår i bakgrunden som fått vissa uppmärksamma spelare att reagera.

Bakgrunden utgörs nämligen av ett klipp som visar hur lådor med Inferno-ikonen ser ut att packas in i en container för att flygas iväg i ett flygplan samtidigt som lådor med Cache-ikonen ser ut att ha lastats av flygplanet. Detta tolkar spelarna som att Inferno är på väg ut ur map-poolen medan Cache är på väg in.

Se klippet:

Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike och X
Videokälla: Valve

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..