×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Här är uppgraderingen som ger bäst FPS-boost i CS2

1
Enligt CS-profilen är detta den bästa uppgraderingen du kan köpa för att höja din FPS.
Har du FPS-problem i Counter-Strike 2 som du inte lyckas lösa genom att ändra inställningarna i spelet? Då kan det vara läge att börja kolla på att uppgradera din dators processor.

Detta menar iallafall CS-profilen Thour som under helgen delade med sig av ett FPS-test han genomfört med olika typer av hårdvara. Enligt Thour gav det bara marginell skillnad att uppgradera grafikkortet, medan en bättre processor gav betydligt bättre effekt.

"Om någon säger att CS2 inte är krävande för processorn har de helt fel. [Jag fick] bokstavligen mindre än 5 % FPS-boost av att byta till ett betydligt bättre grafikkort. Anledningen? Flaskhalsad av processorn", skriver Thour.

"Att byta till en bättre processor som Ryzen 7800X3D eller Intel i7-14700KF kommer att ge dig den största FPS-boosten", fortsätter han.


Videokälla: Blast/Twitch

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..