×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Enkelt knep kan höja din FPS och minska lagget i CS2

2
Flera CS-spelare vittnar om bättre spelupplevelser efter att ha använt sig av knepet.
En Reddit-användare med det svenskklingande nicket smurfeNn har hittat ett enkelt men effektivt knep för spelare att öka sin FPS och allmänna performance i Counter-Strike 2. I en tråd på subredditen GlobalOffensive delade smurfeNn i veckan med sig av knepet som snabbt blev hyllat av communityt.

I tråden skriver smurfeNn att han testat att använda sig av -threads i launch options för att se om inställningen kan påverka spelets performance. Efter att ha testat flera olika inställningar har användaren kommit fram till att så är fallet.

"Att använda -threads i launch option ökar 1 % lows med 20-25 %, minskar stuttering och ökar dessutom din genomsnittliga och maximala FPS", skriver användaren. I tråden har många som testat knepet bekräftat att deras spel flutit på bättre efter att ha ändrat inställningen.

Using -threads 8 increases performance by 20-25% in CS2 (for Intel 12/13/14th gen owners with P/E cores)
byu/smurfeNn inGlobalOffensive


Exakt vilken siffra man ska ange i -threads varierar beroende på vilken hårdvara man har. För att få ut det mesta skriver smurfeNn att man ska göra följande:

1. Ta reda på hur många fysiska kärnor din processor har (eller performance cores om du har en Intel-processor av 12:e generationen eller uppåt)
2. Ta antalet kärnor och lägg på 1

Om man till exempel har en Intel i7-9700K-processor har ens processor 8 kärnor. Då ska man ställa in -threads 9 i launch options. Genom att göra detta tvingar man spelet att använda samtliga kärnor i processorn.

Även om knepet verkar fungera för många användare vill vi understryka att det alltid är bäst att själv testa sina resultat och inte blint följa vad andra skriver, även om man förstås kan ta inspiration av andras upptäckter.

Artikelbild: Pressbild/Counter-Strike

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..