×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Skugg-inställning i CS2 kan ge övertag

1
En given fördel för den med en bra dator.
En användare på forumet Reddit postade i veckan en video där han jämförde hur skuggor i Counter-Strike 2 påverkas av grafikinställningar. Om man ställer in "shadows" på high kommer man att se skuggor som spelare med låg grafik inte ser – något som kan ge stora fördelar då fiender kan upptäckas i ett tidigare skede.

Detta var en inställning som även fanns i CS:GO men som ingen använde, dels för att det tog för mycket prestanda av datorn (man fick mycket lägre FPS) men även för att skuggorna endast påverkades i utomhusmiljö.

Men i CS2 fungerar skugginställningen även inomhus. Det råder dock delade meningar om det är värt det då man även här får sämre förutsättningar när det kommer till bland annat FPS.

Global Shadow Quality PSA for those like me that have been playing CS2 at a massive disadvantage!
byu/He_Ma_Vi inGlobalOffensive

Artikelbild: Valve
Videokälla: CCT/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..