×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Blodstänket är en FPS-dödare i CS2 – nu hoppas spelarna på lösning

1
Det finns en enkel lösning som hade kunnat få bort problemet helt, men frågan är om Valve är villiga att implementera det.
I och med uppdateringen från Counter-Strike: Global Offensive till Counter-Strike 2 har flera spelare sett ett markant tapp i sin uppmätta FPS. Nu önskar flera spelare att speltillverkaren Valve ska ta itu med en av de stora FPS-bovarna i spelet – blodstänket på väggar och golv.

Diskussion tog vid efter att Reddit-användaren DontGiveADamnFuck postat en video där han tydligt visar hur stor inverkan blodstänket har på hans FPS. I videon syns hur användaren går från att ha omkring 300 FPS till omkring 80 FPS när han tittar på blodstänk.

En enkel lösning på problemet hade kunnat vara att ge användarna möjligheten att helt och hållet stänga av blodstänk i spelet. Förhoppningarna om en sådan lösning är dock inte alltför höga i tråden, då funktionen föreslagits tidigare utan framgång hos Valve.

"Det är ett välkänt problem, men det verkar inte stå högt på Valves prioriteringslista", konstaterar användaren Hopeful_Loan6858 i en kommentar till videon.

Se blodstänkets FPS-påverkan:
Blood is significantly reducing performance!
byu/DontGiveADamnFuck inGlobalOffensive

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..