×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

s1mple lanserar utbildningsplattform: "Ni har bara sett toppen av isberget"

1
Oleksandr "s1mple" Kostyliev avslöjar vad han arbetat med sedan beslutet att pausa CS-karriären.
I oktober meddelade Oleksandr "s1mple" Kostyliev att han tar en paus från Counter-Strike för att bland annat fokusera på ett CS-relaterat projekt. Nu har superstjärnan avslöjat vad han arbetat med.

Det var under sändningen av HLTV Awards som världsstjärnan annonserade hans nya projekt — utbildningsplattformen All Stars Promotion. I ett inlägg på X skriver s1mple att de fördereder sig för lanseringen och flikade även in en video om projektet.

"Detta projekt är något jag, tillsammans med min bror Alexey och vårt team, har lagt ner mycket arbete på. Och ni har bara sett toppen av isberget. Vi förbereder oss för att lansera den i bästa möjliga skick. Markera i era kalendrar".

Plattformen ska vara i utbildningssyfte där spelare kan ta del av träningssessioner, turneringar och mycket annat. Enligt sajten esports.gg ska även prenumeranter kunna kommunicera direkt till s1mple och andra profiler för tips och tricks.

Just nu finns inget exakt datum då plattformen blir tillgänglig. Men på X hintar brodern Alexey att plattformen kommer lanseras i april senare i år.


Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..