×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

s1mple stöttar sin ersättare: "Hoppas han kommer att kunna prestera"

1
Stjärnan önskar sin ersättare all lycka i Natus Vincere.
I oktober kom bomben att världens bästa spelare Oleksandr "s1mple" Kostyliev tar en paus från tävlingsscenen. Några veckor senare annonserade Natus Vincere vem som skulle ersätta ukrainaren, nämligen talangen och landsmannen Igor "w0nderful" Zhdanov.

Nu har s1mple kommenterat det hela genom ett inlägg på sin egen Telegramgrupp.

"Jag skulle vilja önska w0nderful att vara stark. Det krävs mycket ansträngning för att visa vad man går för i ett lag på Navi-nivå. Jag hoppas att han kommer att kunna prestera på tier-1-scenen. Det kommer att finnas många bra möjligheter och turneringar framöver", skriver s1mple.

Även om w0nderful inte har samma imponerande CV som s1mple är han inte helt obekant med att spela mot tufft motstånd. De senaste tre månderna har 18-åringen en genomsnittlig HLTV-rating på 1.29 och har under den perioden spelat flera matcher mot topplag.


Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..