×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

s1mple tar paus från Counter-Strike — öppnar för att byta lag

1
Världsstjärnan vill fokusera på annat än Counter-Strike ett tag.
Världens kanske bästa CS-spelare Oleksandr "s1mple" Kostyliev tar en paus från proffsspel. Det meddelade spelaren själv idag genom ett inlägg på X.

I inlägget skriver s1mple att han under sin spelpaus ska få ordning på sina dokument och ta hand om människor nära honom men också arbeta på ett eget "CS2-relaterat projekt". Han öppnar också för att byta både lag och roll när det är dags för comeback.

"Behöver fixa dokument och ta hand om andra människor i mitt liv. Om att byta till en annan organisation: Jag har aldrig tänkt på det men det skulle vara intressant att se erbjudanden, kanske som rifler eftersom AWP inte är lika kraftfullt i det nya spelet", skriver s1mple.

"Medan jag är på paus kommer jag också arbeta på mitt eget CS2-relaterade projekt. Kommer meddela mer snart, håll utkik.


s1mples inlägg kom kort efter att CS-sajten HLTV publicerat uppgifter om att Natus Vincere var nära att värva Igor "w0nderful" Zhdanov som ersättare för stjärnan, uppgifter som ännu inte bekräftats.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..