×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Australien

s1mple missar första stora CS2-tävlingen – utan förklaring

1
En av världens bästa CS-spelare missar den historiska CS2-turneringen.
När den historiska första stora CS2-turneringen IEM Sydney drog igång natten till måndagen var världens kanske bästa CS-spelare inte med. Under söndagen, bara timmar innan turneringens första match, meddelade nämligen Natus Vincere att laget ställer upp utan sin stora stjärna Oleksandr "s1mple" Kostyliev.

Någon förklaring till varför s1mple är utanför matchtruppen angav inte storlaget. I det kortfattade pressmeddelandet meddelar Navi bara att spelaren ersätts av coachen Andrey "B1ad3" Gorodensky.

Faktumet att ingen förklaring angavs fick fansen att spekulera om varför s1mple missar turneringen. Senare på söndagen rapporterade journalisten Luís Mira att hans källor meddelat att det rör sig om att dokumentation som styrker s1mples status som boendes inom EU inte färdigställts och att det därför fanns en risk att han inte skulle få återvända till EU efter tävlingen.


Trots avsaknaden av s1mple vann Navi sin öppningsmatch mot Apeks i turneringens gruppspel. För Navi fortsätter gruppspelet under måndagen med match mot MOUZ som krossade hemmalaget Vertex i sin första match.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..