×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

s1mples svar på Valorant-ryktena: "Vore enkla pengar"

1
Världens bästa CS-spelare har nu kommenterat ryktena om spelbyte.
Efter att Oleksandr "s1mple" Kostyliev meddelat att han pausar sin proffskarriär berättade esportjournalisten Richard Lewis att han fått höra att s1mple skulle kunna byta spel från CS till Valorant. Nu har s1mple själv svarat på ryktena om spelbyte.

Enligt den ryska nyhetssajten Escorenews dementerar s1mple ryktena om att han skulle vara på väg att påbörja en Valorant-karriär.

— Byta till Valorant? Nej, jag tänker inte på det alls. Jag kanske funderade på det för ett och ett halvt år sedan men inte just nu, säger stjärnan.

— Jag känner inte att jag är gammal nog för att byta till Valorant, jag vill spöa skiten ur folk i CS2.

s1mple medger visserligen att det skulle kunna vara en lukrativ affär för spelaren att byta spel men att det skulle krävas mycket pengar för att det skulle vara aktuellt.

— Om jag ville tjäna enkla pengar hade det varit lätt att byta till Valorant, säger han och fortsätter:

— Om Riot ger mig ett enormt erbjudande? Bara för 100 miljoner dollar. Bara ett sådant erbjudande hade varit tillräckligt. Men Riot kommer aldrig att göra det.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..