×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Supercoachens första ord i nya laget: "Mitt mål är att vinna Majors"

1
Det råder ingen tvivel om ambitionerna för nya superlaget.
Målet för Danny "zonic" Sørensen är tydligt — att vinna Majors. Det berättar den danska stjärncoachen i en intervju som hans nya lag Falcons Esports publicerat på sociala medier.

— Mitt mål och min ambition när jag kommer till Falcons är att vinna Majors, säger han i videon.


Den femfaldiga Major-mästaren zonic samt performance coachen Lars Robl har nu lämnat Team Vitality för saudiägda Falcons — en flytt som slog ner som en bomb i CS-scenen. Enligt den franska streamern Sebastien "KRL" Perez bad Vitality tränare samt spelare att gå ned i lön för att stanna, något som ska ha varit en anledning till flytten.

Utöver zonic och Lars Robl har det även ryktats om Emil "Magisk" Reif, Marco "Snappi" Pfeiffer, Nikola "NiKo" Kovač och Ilya "m0NESY" Osipov skulle vara aktuella för laget.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..