×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Lista: 2023 års mest populära CS-stickers

1
Ett år av stickers har sammanställts.
2023 blev det sista året med CS:GO och därmed innebär det även slutet för CS:GO stickers. Bettingbolaget CS.Money har gjort en lista på de mest populära stickersen från 2023.

Listan är uppdelad i två delar, 5 lagstickers och 5 vanliga.

Laget som toppar listan är Natus Vincere årgång 2020 (RMR-varianten). Inte bara är de otroligt populära utan även relativt billiga.

Näst på tur är Cloud9 från 2022, Antwerp. Förklaringen till att dessa är så pass populära tror man är på grund av färgen, blått går bra ihop med många skins.

På tredjeplatsen hittar vi Tyloo Female och dess röda drake från 2020, även där RMR-kvalet. Billig, röd och en fräck drake, what's not to like?

Över till Tyskland och Mouz som spelade Paris-Majorn 2023. Även denna röd men lite mer minimalistisk. Rött verkar populärt, bara ett tips till framtida organisationer.

Sist på laglistan hittar vi Gambit Esports 2021 från den svenska Majorn i Stockholm. Hör och häpna, denna sticker är också röd och minimalistisk.

Över till standardstickers där listan toppas av en guldig kyckling vid namn Ancient Beast. Vem vill inte ha guldiga och billiga stickers i sitt förråd?

Härnäst kommer en man sett många gånger förr: Gold Web. Ett enkelt och snyggt klistermärke som gör nästan alla vapen snyggare. Vi förstår varför den kommer så högt upp på listan.

Vissa är hundmänniskor och andra kattmänniskor, denna batalj vinner dock kattälskarna. På tredjeplats finner vi Enemy Spotted som visar en leopard med en kniv i munnen, även denna billig och snygg.

Näst sist men inte minst finner vi Mastermind som triggar alla med arachnofobi, det vill säga spindelfobi. Klistermärket passar bra till alla gröna skins.

Sist på listan är Stone Scales som är det enda klistermärket vars färg inte riktigt passar in på något vapen alls, nämligen turkost.

Vilken är er favorit och på vilket skin sätter ni klistermärket?

Artikelbild: Skärmavbild/Valve
Videokälla: ZEPgg/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..