×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS-stjärnan byter Counter-Strike mot Valorant — för andra gången

1
Nick "nitr0" Cannella återvänder till Valorant.
Den amerikanske spelaren Nick "nitr0" Cannella meddelade under sommaren att CS-karriären är över. Nu står det klart att 28-åringen återvänder till Valorant, skriver Dot Esports.

Amerikanen skiftade fokus från CS till Valorant första gången 2020 då han skrev på för 100 Thieves. Den sejouren varade lite mer än ett år innan han beslöt sig för att återvända till CS och Team Liquid .

Nu är det alltså återigen dags för nitr0 att äntra Valorant-scenen då han skrivit på ett kontrakt med den amerikanska organisationen M80. Där kommer han att coachas av den tvåfaldige Major-vinnaren Vincent "Happy" Schopenhauer.

nitr0 har större delen av sin CS-karriär tillhört Team Liquid. Tillsammans med laget har bland annat vunnit ESL Cologne 2019, Dreamhack Masters Dallas 2019 och IEM Sydney 2019.

Artikelbild: Pressbild/Valorant och Kalle Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..