×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Avstängda svenska CS-talangen kan göra comeback i Major-kvalen

2
Joel "joel" Holmlund kan vara tillbaka i tävlingssammanhang nästa vecka.
Under hösten utreddes den svenska supertalangen Joel "joel" Holmlund av Esportens Integritetskommission (ESIC) för att ha brutit mot ESIC:s regelverk. I slutet av november avslutades utredningen och joel erkände då att han bettat på sina egna matcher vilket ledde till en avstängning från professionellt spel.

Avstängningen går ut på lördag den 6 januari men redan nu florerar uppgifter om att svensken kan vara nära en comeback. Under onsdagen skrev den ryska CS-profilen harumi att joel provspelade för det klassiska laget TSM och senare på eftermiddagen rapporterade nyhetssajten Dust2.se att joel registrerats som en av TSM:s spelare inför måndagens Major-kval.

TSM har ännu inte kommenterat uppgifterna men om de stämmer kan joel vara tillbaka i tävlingsspel på måndag den 8 januari då det första av fyra öppna Major-kval spelas.


Artikelbild: Pressbild/Godsent och TSM

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..